Onze bites

Het concept Healthy Bite

Healthy Bite staat voor een vers kwaliteitsvol product. Wij gaan voor jou steeds op zoek naar de beste producten. Vers, sappig, zoet – zoals we ons fruit zelf het liefst hebben. In een box brengen we jouw pakket vitamines persoonlijk tot bij jou thuis. Zo hoef je zelf niet naar de winkel te gaan … en kun je je tijd en energie gebruiken voor leukere activiteiten 🙂 

Waarom voor Healthy Bite kiezen?

  • Een vers product
  • Met zorg behandeld
  • Aan huis geleverd op een bepaald tijdstip
  • Meer variatie in huis
  • Je leert verschillende producten kennen
  • Automatisch zal je meer fruit en groenten gaan eten
  • Je ontvangt af en toe recepten en leuke weetjes

Hoe is Healthy Bite ontstaan?

Met de fruitpaplepel ingegeven

Van kinds af kwamen we dagelijks in contact met verse producten van over de hele wereld. Samen met de fruitpap kregen we de passie voor groenten en fruit mee. Dat hebben we te danken aan ouders die een groothandel voor groenten en fruit uitbaatten. Elk seizoen kregen we de beste producten. Niet enkel appels en peren, maar een gevarieerd aanbod, van de klassiekers tot de minder bekende soorten, van lokaal tot tropisch.

Het beste van het seizoen, geselecteerd voor jou

We leerden de beste stuks te selecteren en met zorg te behandelen. We leerden te proeven. We leerden ook een onderscheid te maken tussen de looks en de smaak. Met die kennis willen we nu het beste van het seizoen tot bij jou thuis brengen. Wij pikken enkel het fruit dat op het juiste moment geoogst werd en volledig is kunnen rijpen. Dat fruit dat volledig tot zijn recht komt, dat willen we jou bieden. Elk seizoen opnieuw.

Een ontdekkingsreis in een kleurrijke wereld

De gewone fruit- en groentesoorten kennen we wel allemaal. Maar groenten en fruit, dat is zoveel meer dan bananen, tomaten, pompoenen, frambozen … En dan kan je al die verschillende soorten lekkernijen nog eens op zo veel manieren eten. Met Healthy Bite willen we jou nieuwe producten laten ontdekken. Op onze blog vind je bovendien tips om meer en op andere manieren groenten en fruit te eten.

Less waste, local shopping

We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen voor het milieu. Dat doen we enerzijds door te kiezen voor lokale producten en telers wanneer het mogelijk is. ‘Shop local’ – dat dragen we hoog in het vaandel. Anderzijds verpakken we zo veel mogelijk in houten bakjes en kartonnen dozen. Zo reduceren we het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen.

Heb je nog vragen? Stuur ze ons zeker en vast door!